istoric | tehnologie | parteneriat
Adresa: Bd. Tineretului, Nr. 124, Oltenita, Cod 915400, Jud. Calarasi, ROMANIA
Telefon: +40242515141
Fax: +40242515170
Email: office@condra.ro

Tehnologie

Spatiile de productie sunt utilate cu tehnologie de ultima generatie, specializata pentru confectionarea oricarui model de camasa, incepand cu executia tiparelor.

Toata dotarea tehnica a fost realizata de la inceput cu utilaje noi, achizitionate de la reprezentantele romanesti ale principalilor furnizori de utilaje textile. Utilajele noastre poarta marca Juki, Mayer, Ewa-Tex, Veit, Stirovap, ZSK.

Conditiile de munca sunt la standarde europene. Capacitatea de productie este de aprox. 2200 de camasi pe zi. Realizarea produselor se face cu o grija deosebita.

Primul pas in vederea unei colaborari de durata are in vedere, in viziunea noastra, receptionarea si depozitarea materiei prime si a materialelor auxuliare in conditii foarte bune. Depozitarea se face pe rafturi speciale in incaperi aerisite si uscate.

Avem in dotare un sistem modern CAD/CAM de proiectare, gradare si incadrare pentru tipare. Croirea se face pe mese speciale cu vacuum, de dimensiuni mari, astfel incat pierderile specifice acestei operatiuni sa fie cat mai mici.

Pentru termocolarea gulerelor si a mansetelor, se foloseste presa cu reglaj electronic pentru presiune, viteza si temperatura. Gama reglajelor realizate permite termocolarea in conditii ideale indiferent de tipul tesaturilor.

Cusaturile sunt realizate cu utilaje japoneze, moderne, care se evidentiaza prin calitatea operatiunilor realizate, fiabilitate, respectiv productivitate, ceea ce concura la obtinerea unui raport pret/calitate foarte bun.

Pentru finisaj final sau interfazic se folosesc mese de calcat de productie italiana. Acestea sunt dotate cu manecare incalzite, iar suprafata de calcare este prevazuta cu posibilitatea de absorbtie si incalzire.

Controlul tehnic de calitate al produselor se realizeaza interfazic, precum si la final.

Produsele finite pot fi ambalate si prezentate individual pe umerase sau, dupa caz, pot fi pliate pe masini de pliat automate si ambalate in cutii.

Depozitarea se face in spatii special amenajate, fiind protejate de catre sisteme electronice impotriva incendiului si a efractiei.

Pentru a completa gama serviciilor noastre, acum dispunem de masini de brodat ultraperformante de ultima generatie. In acelasi timp detinem cel mai nou soft pentru crearea si modificarea programelor de broderie in termenul cel mai scurt de executie si la o calitate net superioara.

Toate drepturile rezervate - CONDRA ©2005