Camasi uniforma

Camasi uniforma

Cămăși produse cu mândrie în România încă din 1992. 

Începând cu stadiul de design și până la finalizarea fiecarei cămăși, acordăm atenție deplină oricărui detaliu pentru a ne asigura că ceea ce porți arată impecabil.

Filtrează după

Afișez toate cele 6 rezultate

Camasile pentru barbati tip uniforma descriu cel mai bine eleganta si masculinitatea

Este foarte bine cunoscut faptul ca femeilor le plac barbatii in uniforma. Tocmai de aceea, Condra ti-a pregatit o colectie interesanta de camasi pentru barbati tip uniforma!  Te-ai intrebat vreodata de ce imaginea unui barbat in uniforma care poarta o camasa barbateasca perfect asezata, cu un aspect impecabil si fara nicio cuta este atat de apreciata?

Ei bine, uniforma este un real bonus pentru un barbat care vrea sa iasa in evidenta. Daca reuseste sa gaseasca o camasa de barbati care sa il plaseze si mai mult in lumina ochilor plini de admiratie, cu siguranta a facut alegerea corecta!

Condra are solutiile ideale in ceea ce priveste camasile de barbati tip uniforma

Slim fit sau regular fit? Alege camasa de barbati potrivita pentru tine din gama variata de produse oferite de Condra! Intr-adevar, nu exista un motiv concret pentru care barbatii in uniforma sunt atat de bine vazuti in randul lumii. Fie ca e vorba de putere, eleganta sau autoritatea pe care o emana o camasa barbateasca cu epoleti, cei care lucreaza in domeniul naval sau militar se vor bucura cu siguranta de aspectul inedit pe care il ofera camasile de barbati tip uniforma de la Condra!

Introdu datele tale

sau 

Create Account

(0723) 654 566
L-V 08:30-17:00