Camasi uniforma

Camasi uniforma

Cămăși produse cu mândrie în România încă din 1992. 

Începând cu stadiul de design și până la finalizarea fiecarei cămăși, acordăm atenție deplină oricărui detaliu pentru a ne asigura că ceea ce porți arată impecabil.

Filtrează după

Afișez singurul rezultat

Femeile care poarta camasi sunt foarte apreciate, iar cele care poarta uniforma nu fac exceptie! 

Daca pana acum eram de acord in privinta faptului ca femeile in camasa arata spectaculos, femeile care poarta camasi de dama tip uniforma vor accentua si mai mult aceast aspect. Uniformele arata atat de bine pe barbati, incat nu iti vine sa crezi cat de minunata este imaginea unei femei care poarta o camasa de dama tip unfirma! Domeniile precum cel naval sau militar sunt la mare cautare, atat in randul barbatilor, cat si al femeilor. Asadar, o femeie care are o astfel de profesie va avea nevoie de o camasa de dama special conceputa pentru a se potrivi perfect cu restul uniformei pe care o poarta!

Camasa uniforma alba de dama nu da gres niciodata!

Condra sustine femeile care poarta uniforma si vine in ajutorul tinutei lor profesionale cu o camasa alba care se potriveste perfect cu restul outfit-ului. Camasa alba cu maneca lunga si epoleti croita pe tipar slim-fit este solutia perfecta a unei uniforme reusite. Aceasta camasa de dama este un model sport cu doua buzunare cu clape si este, totodata, un produs foarte cautat de catre cei ce lucreaza in domeniul naval sau militar!

Introdu datele tale

sau 

Create Account

(0723) 654 566
L-V 08:30-17:00