Croita pentru
succes

Istoricul Condra, producator de camasi romanesti de calitate

Condra este o societate cu capital integral românesc, înființată în anul 1992. La momentul înființării, compania era formată din 7 salariați, urmând ca în 1994 să se extindă la 50, odată cu inaugurarea unui spațiu nou de producție. Investițiile au fost făcute din surse proprii încă de la început. Deciziile de investiție au avut consecințe pozitive ce s-au reflectat în situația actuală a companiei care are în prezent un spațiu de producție propriu, modern, unde 150 de angajați se dedică îndeplinirii obiectivului comun – realizarea unor produse accesibile ce respectă standarde ridicate de calitate.

 

 

Traditie de familie

Condra este o firmă ce s-a născut din pasiunea față de tradiția producerii cămășilor pentru bărbați, fiind inițial o afacere mică de familie. Deși producția se axează în general pe cămăși, este dedicată unui public mai larg, produsele fiind disponibile atât pentru bărbați cât și pentru femei și copii. În afară de cămăși, ne-am extins și către producția de pijamale pentru bărbați. Calitatea și diversitatea articolelor pe care le realizăm astăzi se datorează tehnologiei dezvoltate în timp și experienței acumulate. Astfel, în prezent, putem aborda ușor mai multe stiluri în ceea ce privește modelele cămășilor, pornind de la streetwear și sportswear până la esential basic și arhaic. Înainte de a avea o linie de producție proprie, am lucrat timp de 20 ani cu firme de prestigiu din Europa. În urma acestor colaborări am acumulat suficientă experință pentru a putea dezvolta propriile noastre articole de îmbrăcăminte, ce au garanția calității.

Acordăm atenție detaliilor, fiind pasionați de îmbunătățirea calității și dedicați celor ce fac din fiecare zi o zi importantă.

Valorile Condra

Calitate

Accesibilitate

Flexibilitate

Scopul nostru este de a fi capabili să ne adaptăm schimbărilor pieței. Datorită acestei dorințe, am reușit să avem în prezent modalități de lucru variate: lohn, semi-lohn și ready made. Procesul de producție este unul amplu ce se bazează pe o tehnologie avansată. La nivelul serviciilor de proiectare și execuție tipare, executăm mostre în serii miici, încadrări, consumuri, gradare, digitizare tipare, construcții de tipare după schiță și tabele de dimensiuni sau model. Tehnologia de care dispunem astăzi, ne permite să realizăm orice tip de broderie industrială începând cu realizarea designului, datorită mașinilor de brodat ultraperformante și a soft-ului de ultimă generație.

Suprafața totală pentru productie și depozitare este de 1800 mp.
Produsele trec prin două controale tehnice de calitate ce se realizează interfazic și la final.
Produsele sunt disponibile în două tipuri de ambalaje, pliate în pungă sau pe umerașe în sac individual.
Depozitarea se face in spații special amenajate, fiind protejate de către sisteme electronice impotriva incendiului și a efracției.

Angajații lucrează în condiții de muncă ce respectă standardele europene iar capacitatea de producție este de 1100 de cămăși pe zi. Sistemul CAD/CAM de proiectare ne ajută la gradare și încadrare pentru tipare, iar croirea se face pe mese speciale cu vacuum. De asemenea, folosim presa cu reglaj electronic pentru termocolarea gulerelor și a manșetelor, iar cusăturile sunt realizate cu utilaje japoneze.

Cere o ofertă

    Puteti afla mai multe accesand Politica de confidentialitate

    Item added to cart.
    0 items - lei