Cămașa – secretul eleganței masculine

Alegerea unei cămăși pentru o anumită ocazie se poate dovedi o adevărată aventură, luând în considerare varietatea de modele, materiale și imprimeuri din magazine. Pentru a te asigura că iei decizia potrivită, studiază ghidul realizat de echipa Condra.

Tainele unei ținute masculine impecabile deja sunt cu un pas mai aproape de deslușire!

Anatomia cămășii

Cămașa este una dintre cele mai importante piese de îmbrăcăminte din garderoba unui bărbat. Fie că decizi să achiziționezi una de mărime standard, sau vrei să fie special croită pentru tine, o cămașă corespunzătoare ce se așează perfect spune multe despre bărbatul care o poartă. Reprezintă un indiciu în ceea ce privește personalitatea lui și totodată afinitatea sa față de detalii.

Dacă ar fi să simplificăm, am putea spune că două cămăși se diferențiază prin culoare și model, însă totul este despre stil, detaliile fine și modul în care se îmbină perfect fiecare componentă.

Descarcă ghid (.pdf)

Gulerul

Manșetă

Platcă

Anatomia cămășii

Cum alegi cămașa potrivită?

Modul în care se așează o cămașă este un aspect foarte important datorită faptului că se situează central la nivelul corpului și foarte aproape de față. O cămașă potrivită trebuie să fie confortabilă în zona pieptului, la brațe și la omoplați astfel încât să nu îngrădească mișcarea celui care o poartă.

Ea are rolul de a accentua silueta însă fără a fi prea strâmtă pe corp, oferind o imagine ce flatează prin eleganță, fără să scoată în evidență formele siluetei. În ghidul următor, am detaliat mai multe despre acest aspect printr-o serie de ilustrații.

Descarcă ghid (.pdf)

Item added to cart.
0 items - lei